Skip to main content

Construcții metalice

Construcțiile pe structură metalică sunt o metodă modernă de reducere a costurilor, păstrând o calitate ridicată a rezultatului final. Te poți baza pe noi când vine vorba de construcții industriale pe structură metalică.

Hale metalice

Cu o aplicabilitate practică în multiple domenii, precum industrial sau agricol, halele metalice sunt o soluție constructivă pentru necesitățile companiei tale. Proiectăm, livrăm și cosntruim hala perfectă pentru tine!

Hale industriale

Ne asigurăm împreună că planificarea construcției halei tale industriale respectă cu strictețe toate necesitățile și cerințele pe care le are business-ul tău. Apoi, trecem la treabă, construim și nu plecăm decât în momentul în care ești mulțumit!

Hale agricole

Halele agricole pot servi atât ca spații pentru depozitare (cereale, cartofi etc.), cât și ca zonă de creștere a animalelor (fermă de pui, porci, vaci etc.). Ținem cont de specificul activității tale până la cel mai mic detaliu atunci când proiectăm soluția ta unică!

Confecții metalice

Containere, rafturi, scări, tambururi, acoperișuri, pasarele, confecțiile metalice pe care le putem crea, transporta și monta pentru tine sunt nelimitate. Tot ce îți rămâne de făcut este să ne dai un semn și noi vom găsi soluția potrivită nevoilor tale.

Structuri metalice

Calculate și proiectate să reziste la fluctuațiile de temperatură și condiții atmosferice din România, structurile metalice pe care rez.ro le furnizează în cadrul proiectului tău sunt garanția calității și a fiabilității în timp!