Skip to main content

REZ.ro este o companie de top în domeniul construcțiilor, care se mândrește cu o experiență vastă și o echipă de profesioniști dedicați. Oferim o gamă largă de servicii pentru a răspunde nevoilor diversificate ale clienților noștri în domeniul construcțiilor civile și industriale.

Serviciile noastre includ:

  • Construcții civile: Ne ocupăm de proiectarea și executarea construcțiilor rezidențiale, comerciale și de infrastructură, punând accent pe calitate, eficiență și siguranță.
  • Construcții industriale: Realizăm hale industriale, depozite și unități de producție, adaptându-ne la cerințele fiecărui proiect și asigurând durabilitate și funcționalitate.
  • Instalații: Oferim soluții complete de instalații electrice, sanitare și termice, garantând eficiență energetică și confortul în spațiile construite.
  • Evaluator de risc în construcții: Evaluăm riscurile asociate construcțiilor, identificăm potențialele probleme și propunem măsuri de prevenție pentru a asigura siguranța și stabilitatea clădirilor.
  • SSM construcții: Implementăm și monitorizăm măsuri de sănătate și securitate în muncă pe șantier, protejând angajații și respectând reglementările în vigoare.
  • Dirigenție de șantier: Coordonăm și supervizăm lucrările de construcție, asigurându-ne că proiectul respectă planurile, bugetul și termenele stabilite.

La REZ.ro, ne dedicăm să construim un viitor sigur și sustenabil pentru clienții noștri, combinând inovația, experiența și pasiunea pentru excelență. Ne mândrim cu transparența și profesionalismul în toate proiectele noastre și suntem pregătiți să transformăm viziunile dumneavoastră în realitate.

Contact rez.ro