Skip to main content

Instalații sanitare

rez.ro are specialiști pregătiți să te ajute cu proiectarea, montarea și punerea în funcțiune de instalații sanitare apartamente, instalații sanitare case, instalații sanitare birouri, instalații sanitare comerciale și multe altele!Ia legătura cu noi astăzi și hai să discutăm despre specificațiile proiectului tău de instalații sanitare!

Instalații termice

Instalatorii profesioniști rez.ro execută lucrări de instalații termice pentru o varietate de tipuri de imobile, de la case și vile, până la spitale, școli sau clădiri de birouri. Vă putem ajuta și cu montajul centralelor termice sau întreținerea instalațiilor termice deja existente.

Instalații canalizare

rez.ro se poate ocupa atât de partea de aliemntare cu apă a imobilului unde este necesară această operațiune, cât și de extinderea sau modernizarea unei instalații de canalizare pre-existente. Ia legătura cu noi chiar astăzi pentru detalii!

Instalații electrice

Electricienii rez.ro au o experiență bogată în lucrul cu instalații electrice de complexități diferite, atât pentru apartamente, case și vile, cât și în mediul industrial, acolo unde scara proiectului este, de obicei, de ordine de magnitudine mai mare decât în domeniul rezidențial.